Použití
Nerezové gastronádoby jsou určeny pro použití v profesionální gastronomii. Gastronádoby mají víceúčelové použití – lze je použít pro přípravu jídel, pro jejich transport a také při výdeji pokrmů.
Gastronádoby se vyrábějí v mnoha velikostech a hloubkách. Nejběžnější typ je 1/1 (530×325 mm). Další používané gastronádoby jsou 1/2 (235×325 mm), 1/3 (176×325 mm), 2/3 (352×325 mm), 1/4 (265×162 mm) a velikost 1/6 (162×176 mm).
Pro tepelnou úpravu jídel v páře se používají GN děrované. Na všechny typy lze použít víka, která mohou být osazena držadly, případně silikonovým těsněním (využití pro přepravu tekutých jídel).
Materiál
Nerezové gastronádoby jsou vyrobeny z kvalitní oceli vhodné pro styk s potravinami.
pozn.: Po dohodě se zákazníkem lze dodat nerezové gastronádoby i jiných typů a rozměrů, ty však skladem nedržíme, jen na objednávku.